Hopp til hovedinnholdet

Jeg kaster opp hver dag og spiser lite, hvorfor går jeg ikke ned i vekt+

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Altså det er ganske rart. Jeg er 165, men veier fakkings 86 kg. Men til og med jeg kan ikke se at jeg er feit nok til å veie det. Ingen andre synes jeg er feit nå heller. Men jeg har spiseforstyrrelse (3 år) og har hatt det veldig hardt den siste tia. Kaster opp hver dag... og spiser nesten ikke, trener også hver dag. Så hvorfor går jeg ikke ned i vekt??, dette er noe jeg tenker på hver dag, og det er et skikkelig problem. Trenger hjelp!

SVAR

Besvart 16.03.2020 21:00:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle