Hopp til hovedinnholdet

Jeg pleide å trene, men jeg mistet motivasjonen av å passe på kostholdet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg pleide å trene for å bygge muskler, synes det var givende. Ga 4 dager i uka av min tid til dette. Men det å lage passende mat hver dag gjorde at jeg mistet motivasjon. Jeg har en appetitt og interesse der jeg ikke spiser annet enn det jeg har lyst på. Jeg er slank og puttet på meg en del muskler, men følte jeg traff et plattå. Jeg brukte proteinpulver og kreatin. Lurer derfor på om jeg kan få resultater dersom jeg trener med bro-split rutinen, ta proteinpulver og kreatin og ikke bry meg stort om det jeg spiser? Jeg har ingen interesse i å endre dietten, gjør meg bare sliten og lei av alt når jeg må spise visse ting. Har mistet interessen av å trene i det hele tatt siden det blir sagt at den viktigste delen er det du gjør på kjøkkenet, ikke selve treningen. Jeg spiser kjøtt, grønnsaker og slikt, men kun noen få dager i uka. Andre dager pizza eller noe annen fast food. Enkelte dager ingenting annet enn brød.

SVAR

Besvart 18.03.2020 17:59:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle