Hopp til hovedinnholdet

Ville du kalle dette å skeie ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vil du kalle det her å Skeie ut? 2 brødskiver med syltetøy(80% bær uten tilsatt sukker) 2 knekkebrød med skinkeost 2 brødskiver med syltetøy(80% bær uten tilsatt sukker) 1 fiskekake med salat ved siden av Vil du kalle det her å Skeie ut? Aktivitet for dagen: 1 time mølle 10 min mage +gå, stå osv de vanlige hverdagsting Og tøye ut etter trening Kan jeg Skeie ut på kjeks eller godteri eller har jeg brukt det opp på syltetøyet? Syltetøyet er jo i hvert fall sunnere enn vanlig syltetøy! ☺️ Søndag spiser jeg 2 brødskiver med skinkeost eller skinke til frokost Lunsj: enten yoghurt (skyr protein) eller 2 knekkebrød med mager leverpostei eller skinkeost Hvis det er greit å Skeie ut: Hadde det vært 6 sukkerfrie vingummi «bær» 2 kjeks (Gjende) 60 kcal) Middag: Fiskekake eller laks evt Samme aktivitetsplaner cirka Høres det greit ut? Er det syltetøyet å Skeie ut?

SVAR

Besvart 22.03.2020 11:32:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle