Hopp til hovedinnholdet

Spiser jeg grei mat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei høres dette greit ut?? Brødskive = 73kcal Brødskive = 80kcal Syltetøy på begge tilsammen = 20 gram(tilsammen på begge ble det 10 gram vær) 11 kcal 2 Wasa knekkebrød med skinkeost = knekkebrød= 86 kcal skinkeost = 20 kcal Brødskive= 38 kcal Brødskive= 73 Syltetøy(samme som oppe)= 10 gram = 5 kcal 1 knekkebrød med leverpostei = knekkebrød= 37 leverpostei = 14 = 51 kcal til sammen 4 druer = 13 kcal Fiskeburger = 165 kcal Kræsj pink Is= 85 kcal Totalt = 700 kcal Gikk på mølle i 1 time Trente mage 10 min (Gjør mølle hver dag og mage annen hver cirka) Trener regelmessig mer men pga viruset så ja. Er dette for mye? Skeier man ut på syltetøyet? Jeg vil si at det jeg skeiet ut på var det og isen. Pleier å spise sunt andre dager, men skeier på lørdag! Enten vafler,pannekaker, godteri eller chips eller is. En av de, men høres det her greit ut? For mye?

SVAR

Besvart 23.03.2020 12:49:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
account_circle