Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sist så mye denne helgen og er helt fra meg, hjelp meg fort.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger virkelig svar nå, jeg er helt fra meg og lei meg. Jeg har nå prøvd å gå ned i vekt i 2 månder ved å spise mindre, mindre usunt og trene mer. Jeg her gjort det og sett litt resultater og gått ned 1,5 kg. Men nå den helgen som var så gikk alt litt galt og jeg spiste en halv boks med nugatti og pannekaker. Som var usunt og jeg burde ikke. Maten jeg har spist nå denne helgen er: Frokost: rundstykke, kokt egg og skinke (både lørdag og søndag) Middag: hjemmelagd kjøttdeig, ost og spinat pai (også både lørdag og søndag) Men på kvelden spiste jeg 2 store pannekaker og mye nugatti, og nå så ser jeg at jeg har fått en svær mage, jeg ser gravid ut. Jeg har bare drukket vann, vært på do så ser ingen grunn til at jeg ser 1000 ganger større ut nå. Jeg er helt fra meg. Kunne du vær så snill å ha svart på om hvordan jeg kan fikse det fort, eller hva det kommer av? Har tidligere hatt spiseforstyrrelser og vet at hvis jeg ikke får vekk dette, kommer jeg sikkert til å falle tilbake.

SVAR

Besvart 24.03.2020 21:00:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle