Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg trene for å få tynnere ben? Tips til kosthold?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ganske «tettpakket» kropp. Spesielt lårene og leggene er harde av muskler. Eg jogger 30-90 min 5-6 ganger i uken+15 min bakkeintervall 2-3 ganger u uken. Generell styrketrening nesten hver dag. Dette har jeg holdt på me i flere år. Bena mine blir ikke tynnere uansett om jeg løper. Det virker som om jeg kun bygger muskler uansett. Er det noe jeg kan trene får å få tynnere ben? Og hvordan bør kostholdet mitt være?

SVAR

Besvart 25.03.2020 08:47:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
account_circle