Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å unne seg litt sjokolade på lørdager?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har litt problemer med å unne meg ting for eks på lørdag Jeg spiser for eks, en Twix eller leon eller 3 rader sjokolade på lørdag er det mye eller er det greit å unne seg ? Spiser og risengrynsgrøt på lørdag og en eller to pizza stykker på kvelden. Er dette greit når jeg spiser variert i uka og ganske sunt? Er det greit å drikke melk med oboy innimellom til for eks frokost ? Eller iskaffe Uten å legge på seg. Jeg drikke bare vann og te ellers. Jeg lurer også på om byggrynlunsj med jordbær er sunt? Og et bra valg. Den inneholder 4 % tilsatt sukker, er det greit ? Kan man spise jeg ånklig mett på grove og sunn mat uten å legge på seg?

SVAR

Besvart 29.03.2020 12:45:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle