Hopp til hovedinnholdet

Forbrenner jeg nok til å spise mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et lite problem. Har fått beskjed om det er lurt for meg å spise mer. Nå spiser jeg tre knekkebrød uten smør men med skinkeost, litt yoghurt eller en frukt til lunjs og vanlig middag. Har lyst å prøve å spise litt mindre til lunsj. Føler meg ofte litt sulten men klarer ikkr spise mer. Det føles umulig. Sliter mye med angst, fåt hjemp for dette. Men det med mat føles umulig. Jeg får allerde dårlig samvittighet for det jeg spiser nå. Har gått ned over 12 kg det siste året/ halv året. veide før 82 kg og nå 69 kg er ca 172 høy. De siste dagene har jeg gått flere lange lange turer bare for å kunne spise mat mee bedre samvittighet. Turene er på ca 9 km. Føler bare jeg må trene myr for å kunne spise men og også passe pp kalorier i maten jeg spiser. Men stoler ikke på treningen min uasnett hva det er. Er ikke sikker om jeg forbrenner nok til å spise mer. Derfor dropper jeg å spise etter all trening uansett. Drikker heller litt juice eller lett brus. Drikker mye lett brus.

SVAR

Besvart 12.04.2020 14:16:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle