Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp men jeg vil ikke bli enda tjukkere.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ukomfertabel med kroppen min. Jeg føler meg skikkelig tjukk. Jeg trener dans flere timer hver dag og spiser lite mat. Jeg er 1.50cm høy og veier 39 kilo. Tidligere har jeg sendt inn spørsmål til dere om dette med mere detaljer. Dere skrev da tilbake at jeg var i ferd med å utvikle en spiseforstyrrelse. Det er jo ikke noe jeg vil ha, men jeg vil ikke spise mere mat heller. For da blir jeg bare enda tjukkere. Jeg sliter med det her. Og jeg har en venn jeg snakker med dette om. Men jeg trenger hjelp. Nå går jeg kun i hettegensere og ikke en gang når jeg trener vil jeg gå i tettsittende klær. Hva skal jeg gjøre? Hilsen bekymret jente

SVAR

Besvart 16.04.2020 20:41:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle