Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser mindre og trener, men går ikke ned i vekt. Hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For ikke lenge siden bestemte jeg meg for og kutte ned på hva jeg spiser fordi jeg vil gå ned i vekt.. 1 grov brødskive til frokost. 1 grov brødskive me hvitost til lunsj. 1 per med middag( med mest grønsaker) 1 brødskive til kvelds.. Jeg trener alle dagene i uken utenom søndag. Jeg tener 1 time cardio. Etterpå tener jeg mage, armer og lår. Jeg veier 68 kilo og er 164 høy... det hjelper ikke at jeg spiser mindre og sunnere samtidig som jeg trener hver dag. Jeg går ikke ned i vekt Like vell Hvorfor? På forhånd takk.

SVAR

Besvart 18.04.2020 09:11:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle