Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slippe meg løs i sengen og nyte det som skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt sex en gang før selvom jeg er 15 år. Det velger jeg fordi jeg vil føle den deilige følelsen og jeg håper at jeg kan bli komfortabel med sex snart. Mitt spørsmål er; hvordan kan jeg slippe meg løs i sengen, og ikke syns det er flaut å nyte det som skjer?? Jeg har sex drømmer i hodet og jeg vil gjør dette med noen, men når alt kommer til alt så vet jeg ikke hvordan jeg skal vær komfortabel med meg selv og nyte best mulig. Blir på en måte flau. Tips?

SVAR

Besvart 19.04.2020 07:43:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle