Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å være fornøyd med kroppen min, spiser bare ett måltid/dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge slitt med å være fornøyd med kroppen min. De siste tre månedene har jeg slutta å spise like mye som jeg gjore før, men jeg gjør alt det samme som jeg gjorde før jeg klarer bare ikke å spise. Jeg spiser bare 1 måltid om dagen. Kan det være at jeg utvikler en spiseforstyrrelse?

SVAR

Besvart 01.05.2020 20:43:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
account_circle