Hopp til hovedinnholdet

Er det greit å spise disse tingene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det nærmer seg sommer, Jeg spiser noen ganger en is i uka, men eller ganske sunn mat, kan jeg spise det ? Selv om jeg spiser godteri på lørdag for eks. En Twix, en leon eller en Stratos ? Er det mye eller passe? Jeg drikker for det meste vann og te, jeg kan da drikke en iskaffe i uka? Pleier å velge de som er uten tilsatt sukker. Jeg liker skyr yoghurt med blåbær smak, sammen med litt müsli, er dette sunt ? Mamma dier at den ikke er så mye sunnere enn vanlig vanilje yoghurt fordi den inneholder kunstige søtsning stoffer? Jeg liker å spise vaniljekesam med havregryn, linfrø, nøtter og banan til frokost eller kveldsmat er dette sunt og smart å velge til kveldsmat ? Jeg lurer på om man kan spise en yoghurt hver dag hvis den ikke har mer enn 4% tilsatt sukker ?

SVAR

Besvart 06.05.2020 18:01:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
account_circle