Hopp til hovedinnholdet

Hvordan si nei til godteri og mat når jeg ikke vil spise

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

i går var jeg hos en venninne, som ikke gjør annet enn å konstant spise og når jeg er hos henne vil hun jeg skal spise det samme som henne, og kaller meg tryhard og sier at jeg tror jeg er bedre enn henne fordi jeg ikke vil spise det hun gjør. i går spiste jeg dobbelte dagsbehovet mitt med kalorier, og de aller fleste var så tomme som det går an. spiste noe inni helvete med salt fett og godteri, så kommer til å få massivt kviseutbrudd i dag/i morgen og føler meg så jævlig tjukk jeg lå oppe i hele natt og grein fordi jeg følte meg så ekkel og grisete og tjukk 1) hvordan skal jeg si nei til all maten og godteriet? 2) kommer jeg til å legge på meg etter alt dette? har ikke turt å veid meg enda

SVAR

Besvart 27.05.2020 09:51:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle