Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser ikke frokost før skolen, bør jeg snakke med noen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg spiser ikke frokost før jeg har vært våken i ca 5-6 timer. Jeg lurer på om dette er farlig? Jeg har bare ikke matlyst før jeg har vært våken lenge. Derfor er det vanskelig å komme seg tilbake på skolen nå etter hjemmeskolen. Da jeg var hjemme kunne jeg spise når jeg ble sulten, men når jeg er på skolen kan jeg ikke det..Jeg tvinger i meg mat før jeg skal på skolen, men jeg blir kvalm og føler at jeg skal spy..Jeg har ikke hatt problemer med dette før det ble hjemmeskole pga korona. Er dette noe jeg burde snakke med noen om?

SVAR

Besvart 26.05.2020 15:39:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

9 supre matpakketips

Føler du deg trøtt og sliten på skolen? En sunn matpakke kan gir deg energi og gjøre skoledagen bedre. Få sunne, freshe og kjappe matpakketips her.

 

Les mer
account_circle