Hopp til hovedinnholdet

Er jeg overvektig? Veier 80 kg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år og lurer på om jeg er overvektig. Jeg er 160cm og veier 80 kg, jeg tenker mye på at jeg er veldig overvektig og ikke vil klare å gå ned i vekt (noen tips ville ha vært bra), jeg har nylig begynt å trene (å gå masse). Alle av mine venner er kjempe tynne og klager over at de er feite, jeg blir veldig irritert -jente, 14 år

SVAR

Besvart 04.06.2020 11:34:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle