Hopp til hovedinnholdet

Jeg blør mye ved menstruasjon og har et spørsmål rundt kalorier og vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har hatt mensen i 6 år. Derfor lurer jeg på vil jeg vokse mer. Er 167,8 og skal egt bli 172. Og jeg blør utrolig mye. Dette skaper problemer for meg. Jeg tar en sånn tablett mot kraftig blødning, dette er ikke p-piller. Sover med to bind i trusa som en slags bleie. Men når jeg våkner er det en svær dam med blod i bindet. Noen ganger renner dette på gulvet. Er dette vanlig? Har dere noen tips hvordan jeg kan unngå lekkasjer på natten og at det renner ut masse blod når jeg står opp. Dette gjør at jeg ikke kan overnatte borte for jeg blør alltid igjenom på morningen hvis jeg ikke rekker doen før det renner ut. Er også konstant redd for å blø igjennom men bruker bind og tampong begge med alle dråpene. Lurer også på hvis jeg spiser to brødskiver til kvelds, to til lunsj, vanlig middag og to til kvelds. Uten smør og med lett pålegg hvor mange kalorier blir det? Har fått liste som jeg skal spise for å stabilisere vekt. Er så redd for å legge åå meg av det. Vil jeg det? Får ikke trene

SVAR

Besvart 15.06.2020 10:36:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle