Hopp til hovedinnholdet

Har hatt spiseforstyrrelse. Jeg ønsker å bli tynnere, noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei Jeg er en trans gutt (biologisk jente), som vil gjerne bli veldig mye tynnere. Jeg er 160 høy, og veier 43,5 kg. Jeg hadde en liten spiseforstyrrelse på ca 2-3 uker, og gikk ned 7kg. Men jeg er forstatt ikke fornøyd med meg selv. Jeg vil bli mye tynnere! Har fortsatt litt igjen etter spiseforstyrrelsen, men det er litt bedre. Jeg ser ribbeina godt, har fått mindre bein, armer, fjeset synes mer osv, men dette er ikke bra nok for meg. Noen tips til å bli tynnere? Gå ned i kg? Målet mitt er 40kg.

SVAR

Besvart 03.07.2020 20:30:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle