Hopp til hovedinnholdet

Spiser jeg nok? Mamma mener jeg spiser for lite.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og gjennomsnittlig høy. Mamma mener jeg spiser for lite men jeg spiser til jeg er mett. Jeg har et sunt forhold til kroppen min og vil ikke bli tynnere eller gå ned i vekt å heller ikke spise etter en diett dette er sirka hva jeg spiser på en vanlig hverdag: frokost: havregrøt(1/2 kopp melk 1/2kopp vann og en kopp havre) pleier ikke og ha tid til og spise opp fordi jeg har dorlig tid om modningen, lunsj: 2-4 rugsprø med babybell ost og av og til jogurt, skyr eller eple o.s.v noen ganger i uka(jeg pleier å glemme og ta det i hver dag det er derfor det bare er noen ganger i uka) middag: kommer veldig an på men jeg er vegetarianer så spiser ikke alltid det samme som familien min men hvis vi har pasta spiser jeg somregel en stor tallerken med det(ikke alltid) og til kvelds glemmer jeg av og til for vi har av og til sen middag men spiser enten middags rester for jeg er ikke så glad i kald mat jeg liker best varmmat eller havregrøt eller knekkebrød spiser jeg nok

SVAR

Besvart 15.07.2020 11:28:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle