Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil spise normalt igjen!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har i nå 3 år hatt et dårlig spisemønster. Når jeg startet å spise lav kalori/fettfri og spiste veldig få matvarer så mistet jeg veldig mye kontakt med vennene mine og kjære famillien min. Jeg vil spise normalt og jeg spiser egt lit lite men det jeg vil forandre på er å spise normal mat for jeg spiser bare grønnsaker og frukt, kochoo(bananrot). Jeg trener veldig mye for er en konkurranseturner

SVAR

Besvart 31.07.2020 12:32:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om næringsstoffer

Kroppen din trenger proteiner, karbohydrater og mange andre næringsstoffer for å virke som den skal. Her kan du lese om hva næringsstoffene gjør, og i hvilken mat du finner dem.

 

Les mer
account_circle