Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye bør jeg spise, har et anstrengt forhold til mat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en veldig aktiv jente som har et anstrengt forhold til mat. Jeg tener minst 1 og en halv time om dagen og forbrenner mellom 300 til 500 per økt. Hvordan burde en dag med mat sett ut hos meg? Hvor mye bør jeg spise? Noen ganger føler jeg meg veldig svimmel og har mye hodeverk. Hva kan det komme av? Mat? Jeg spise sunt i hverdagen og kose treg i helgene. Men i hverdagen føler jeg meg noen ganger trøtt og litt slapp. Hva kan jeg gjøre? Tenke?

SVAR

Besvart 20.08.2020 21:32:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
account_circle