Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å gå ned 1 kilo i uka?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en «timeglass» form + stor rumpe med mellomstore bryster. Jeg ble 16 i begynnelsen av juli, og jeg veier 82.9. Mest sannsynlig 82.6 med tanke på klær. Men uansett, i våren som var, veide jeg noe i 70. Og våren 2019, veide jeg noe midt i 50. Det er snakk om over 20 kilo (!!!) på 1 år. Jeg er så flau over vekten min. Jeg fløy opp i vekt da jeg ble veldig deprimert og låste meg vekk fra alt og spiste så mye junk. Lurte bare på om hvor overvektig jeg er? Og om det er noen enkle ting jeg kan gjøre for å miste minst 1kg i uka? Må virkelig miste vekt.

SVAR

Besvart 29.09.2020 18:30:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
account_circle