Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig om jeg går ned noen flere kilo i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt som alltid har vært større enn de andre i klassen. I starten av sommerferien hadde jeg en vekt på 79kg men nå har jeg en vekt på 69 kg jeg føler meg mye bedre og klarer endelig å ta push-ups. Nå kan jeg dra ut med venner å kjøpe klær uten å være flau for størelsen min. Nå passer jeg gamle gensere og skjorter som var trange for noen måneder siden. Jeg har spist noen hundre kalorier mindre og gått 12000 steg om dagen. Spørsmål: Er det farlig at jeg har gått ned 10kg over så kort tid. Er det farlig at jeg går ned 6 kg til for det er målet mitt. Hilsen en gutt som har fått et mye enklere liv de siste månedene.

SVAR

Besvart 10.10.2020 12:49:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle