Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned i vekt? Trener og spiser sunt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 år, som føler seg litt stor. Jeg er 161 og veier mellom 60-70 kilo. Jeg har alltid hatt stor mage, store pupper, litt store armer og store lår, noe som jeg ønsker å gjøre noe med. Problemet er bare at jeg allerede trener 5 dager i uka og har et relativt godt og sunt kosthold. Skjønner ikke hva jeg gjør galt, og hvorfor vekta går opp. Jeg traff puberteten tidlig, så jeg er ikke i starten av den. Har du noen tips og råd på hvordan jeg kan komme meg ned i vekt?

SVAR

Besvart 06.11.2020 17:44:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle