Hopp til hovedinnholdet

Det gjør meg ganske sint at mange elever drikker energidrikk hver dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På skolen min er det normalt at elver drikker en energi drikk HVER DAG, og det gjør meg ganske sint, er dette en urasjonell ting å bry seg om? Jeg har lest noen av svarene om folk som drikker energi drikk her, og det skuffet meg at fokuset på svarene var om koffein, ikke om den konsentrerte mengden sukker. Anbefalt mengde sukker daglig er omkring 30 gram, mange energidrikker har omkring 50 gram sukker, og å drikke det hver dag over lengere perioder kan ikke ha gode effekter. Jeg tenker også på økonomien i det, å kjøpe dette hver dag er kanskje ikke et spesielt bra økonomisk valg eller. Jeg bare blir litt sint rett og slett, jeg ser det som idiotisk å drikke dette hver eneste hverdag. Er dette egentlig noe å tenke så mye på?

SVAR

Besvart 08.11.2020 20:31:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Energidrikker

Det er ingen aldersgrense for når du kan drikke energidrikke, men unge rådes til å ikke drikke det ofte. Foreldre og butikken kan nekte deg det.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle