Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye mat skal jeg spise? Vet ikke hva som er riktig mengde.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg spist meg litt for mett til måltidene, men jeg merker det ikke før litt senere. Det er ubehagelig og jeg er redd for å utvide magesekken mye sånn at jeg trenger mer mat og dermed blir overvektig etter hvert. Jeg er samtidig redd for å spise for lite. Hvor mett skal jeg bli etter måltidene? Noen ganger går det helt fint, mens andre gjør deg ikke det. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre og jeg vet ikke hva som er riktig mengde mat lenger. Jeg har også begynt å få luft i magen og litt magesmerter noen ganger etter måltidene. Jeg er veldig bekymret og tenker mye på mat og sånt. Please svar fort.

SVAR

Besvart 26.11.2020 06:55:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor har jeg ikke lyst på mat?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange ting i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst. For å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse tingene og finne ut om de påvirker matlysten din.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Irritabel tarm

Irritabel tarm kjennetegnes av fordøyelsesplager som oppblåsthet, løs eller treg mage.

 

Les mer
account_circle