Hopp til hovedinnholdet

Har magesmerter når jeg spiser, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med magesmerter daglig å har vært til legen på grunn av det. Jeg spiser inne ofte fordi jeg kan ofte oppleve smerte når jeg spiser, smertene kommer rett etter jeg har spist og er så vondt at jeg ikke vil reise meg. Dette har ført til ar jeg ikke vil spise forsk jeg bare får vondt, jeg vil spise og jeg vet jeg trenger det men på grunn av smertene etter jeg har spist så vilj jeg ikke. Jeg vil heller gå me vondt i magen av å være sulten enn å ha så vondt at jeg ikke klare og gjøre noe. Er det kanskje en løsning og spise veldig lite veldig ofte får å venne på magen min mat igjen eller finnes det noe annet jeg kan gjøre for å få bort smertene etter jeg har spist? Fokuserer på dette i dette spørsmålet fordi jeg trenger tips, men jeg har snakket med lege også.

SVAR

Besvart 10.12.2020 12:06:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle