Hopp til hovedinnholdet

Får en klump i halsen når jeg spiser sjokolade og melk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)! Jeg bare lurer på en kjapp ting... av og til når jeg først spiser sjokolade og deretter drikker melk får jeg en slags klump i halsen... det gjør ikke sånn at jeg ikke får puste eller no men den er litt ubehagelig... Men det skjer bare når jeg gjør det i den spesifikke rekkefølgen først skjokolade og så melk. Kan det være en allergi eller noe? Det har ikke skjedd så mange ganger men det sjedde idag. Da tok jeg litt skjokolade uten og få lov og deretter drakk jeg melk! Jeg hadde mensen da og fikk et skikkelig sug på skjokolade og jeg kunne ikke styre meg... men jeg tror kanskje vi bør sjekke det hos legen men det virker litt rart at jeg bare kommer opp med det sånn plutselig og jeg vil ikke at de skal få vite at jeg tok skjokolade uten lov. Men jeg vet jo at jeg kanskje bør sjekke det hos legen... Hva bør jeg gjøre og vet dere hva det er?

SVAR

Besvart 29.12.2020 20:46:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle