Hopp til hovedinnholdet

Jeg får veldig vondt i magen når jeg spiser sukker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg får veldig vondt i magen når jeg spiser sukker. Jeg holder meg som regel godt unna sukker i hverdagene og prøver å begrense inntaket mitt av usunn mat. Hver gang jeg skal bort eller ha i meg noe sukkerholdig mat, blir jeg ordentlig dårlig. Jeg blir kvalm og får sterke magesmerter og diaré og må sitte på do opptil 1 time. Dette gjør at jeg ikke tørr å spise så mye usunt. Familien min spiser usunt ofte men de vil at jeg skal spise maten de lager, men de vil ikke høre når jeg sier jeg får vondt av det. Kan det være en spesiell grunn til dette?

SVAR

Besvart 28.02.2021 08:08:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Matvareallergi

Har du matvareallergi eller kjenner noen som har det? Det kan være litt problematisk, men med god kunnskap, går det mye greiere.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle