Hopp til hovedinnholdet

Tenker på mat hele tiden, føler meg feit, men jeg er ikke det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et stort problem med mat. Jeg tenker på mat hele tiden, og når jeg skal spise neste måltid. Jeg har alltid følt meg tykk, selv om jeg vet at jeg er normal. Jeg sliter med at jeg får dårlig samvittighet hver gang jeg putter noe i munnen. Noen ganger prøver jeg forskjellige dietter, og det er kun da jeg føler meg slank og fin, selv om jeg ikke har gått ned noenindet hele tatt. Når jeg først spiser, spiser jeg meg stappmett, og mye. Jeg får alltid dårlig samvittighet! Men jeg såiser likevel. Jeg et ikke sulten engang noen ganger. Har tenkt på å kaste opp maten slil at jeg kan bli tynnere. Da kan jeg jo spise hva jeg vil uten å tenke på diett, og at jeg legger på meg. Jeg vet det ikke et bra, men da slipper jeg å spise så mye og få så dårlig samvittighet tenker jeg. Før en operasjon jeg tok for tre mnd sider trente jeg 5 dager i uka, nå kan jeg gå 5km annenhver dag om jeg har tid. Lite i forhold til før :-( jeg føler meg feit, men jeg er ikke det, men synes det selv om du skjønner. Hvordan kan jeg miste vekt, men spise normalt å ikke få dårlig samvittighet? Åh :( Hilsen overspiseren?...

SVAR

Besvart 25.05.2013 22:04:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
account_circle