Hopp til hovedinnholdet

Hva bør jeg spise før og etter trening?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 år og sparker fotball. Jeg tar fotball og trening veldig seriøst. Jeg har et spørsmål om mat og drikke før trening. Er veldig usikker om dette, men før trening drikker jeg en Powerade og en Sport Lunch. Etter trening drikker jeg Sjokolade melk som restitusjonsdrikk drikk, men vet ikke hva jeg skal spise annet, dette er sånn 10 minutter etter trening, kanskje enda en sport lunch til? Ellers hva burde jeg spise? Selvfølgelig litt senere spiser jeg middag, noen tips til hva jeg burde spise til middag?

SVAR

Besvart 31.08.2018 10:28:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle