Hopp til hovedinnholdet

Egentlig fornøyd med kroppen, men ønsker mer kvinnelige former.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre noe mer:/ Jeg har egentlig fin kropp, men jeg veier 42/43kg og er 160ca høy. Veit ikke om det er normalt. Spiser heller ikke så mye, men spiser lunsj og middag og av og til frokost. Jeg har ganske tynne lår, og er veldig smal. Jeg har ikke synlige hofter, og det vil jeg egentlig gjøre noe med.. jeg har små pupper, men jeg er jo ganske ung. Men har dere tips til trening for breiere hofter og stor rumpe? Er ikke fornøyd med noe annet enn magen min. Har slitt mye med selvmordstanker osv så sluttet og spise en lang periode, men fikk hjelp av psykolog:) men uansett, jeg sliter med kropspress. Klarer ikke å dusje etter gymmen eller i svømmingen.. klarer heller ikke å kle meg til undertøy foran f.eks. mamma lsm. Veldig opptatt av å være sunn osv, og holder mye på med idrett: ski, handball, fotball og løper mye. Har prøvd hjemmetrening, men mister bare motivasjon. Hva kan jeg gjøre for å få en onkli rutine? Trenger virkelig råd og svar!! Hilsen Jente 13år

SVAR

Besvart 17.03.2020 08:33:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
account_circle