Hopp til hovedinnholdet

Alle nettsidene jeg har vært inne på står det at trening og riktig kosthold burde hjelpe en å gå opp, men det fungerer ikke på meg. Hva skal jeg gjøre da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)
Jeg er en jente på 16år, ca. 177cm og veier rundt 58 kilo. Altså er dette veldig lite til høyden å være. Jeg har alltid slitt med vekten. Og mange har trodd at jeg har spiseforstyrrelser, noe jeg IKKE har/har hatt. Jeg spiser utroig mange mellomstore måltider iløpet av dagen (6-8 måltider). Har vært hos lege og i følge hun har jeg veldig høy forbrenning. Jeg trener også Håndball 6 ganger i uka (1 trening = 1 1/2 til 2 timer). Da løper vi ganske mye, har ofte styrke. Og for å si det sånn tror jeg at jeg forbrenner veldig mye.
Og jeg vil opp i vekt, hva må jeg gjøre for å gå opp i vekt. Alle nettsidene jeg har vært inne på står det at trening og riktig kosthold burde hjelpe en å gå opp, men det fungerer ikke på meg. Hva skal jeg gjøre da?
Slutte å spille håndball for en liten stund? Noe jeg ikke har lyst til fordi det har jeg drevet med i 11 år nå, og spiller kamper for både 92, 91 og 90-laget.
Jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre.
Og jeg orker ikke flere kommentarer om at jeg er så tynn og bla bla bla. Er temmeilg lei akkuratt det. Til og med folk jeg ikke kjenner kommenterer hvor tynn jeg er.
Fint om dere kunne hjulpet meg :)
Takk på forhånd !

Hilsen meg :)
account_circle