Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig forhold til pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 og jeg er blitt vegetarianer. Det var noe jeg hadde tenkt lenge på og begynte etter nyttårsaften. Fortalte foreldrene mine, men visste at pappa ville reagere sterkt så jeg prøvde og si det så lett som mulig. Grunnen til at jeg måtte fortelle dem er fordi vi spiser veldig mye kjøtt i familien og hvis jeg hadde unngått det ville pappa blitt sint og tvingt det i meg. Jeg er litt tynn så han pleier og si at jeg snart vil ende på sykehus fordi jeg ikke spiser kjøtt lenger. At jeg kommer til og bli et sugerør og at han ikke skal bry seg. Dette er et tema han tar opp hver gang vi snakker sammen, og han latterliggjør det rundt blant familie og venner. Og det verste er at dette bare er 3 dager etter nyttår, og han har allerede sagt så mye. Jeg gråter mye, fordi jeg har blant annet aldri følt meg hjemme i familien når faren min er tilstede. Mamma derimot er fantastisk. Hun støtter meg og forstår meg stortsett alltid. Men det gjør fortsatt vondt. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.01.2017 23:15:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Det du trenger å vite om vegetar- og veganmat

Det er mange som ønsker å ha et vegetarisk eller vegansk kosthold, enten fordi det kan gi fordeler for kropp og helse, eller fordi de ikke ønsker å spise mat som kommer fra dyr.

 

Les mer
account_circle