Hopp til hovedinnholdet

Er det lurt å gå raskt ned i vekt? Jeg er overvektig og har gått ned 5 kg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 år som ønsker å gå ned i vekt. Jeg er overvektig og veier 85kg og er 162 cm. Nå spiser jeg omtrent 700 - 1000 kalorier daglig,og har gått ned 5 kg de siste ukene. Jeg trener også 3 ganger i uken. Er det lurt å gå ned så raskt i vekt? Og hvor mange kalorier burde jeg spise daglig? Jeg prøver å spise mye proteiner og grønnsaker og lite fett og karbohydrater, har dere noen tips? Takk for svar

SVAR

Besvart 29.04.2019 16:55:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
account_circle