Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg plutselig gått ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år som sliter med at jeg går veldig ned i vekt. Dette startet i fjor. Jeg gikk plutselig ned 7 kg på under en måned uten å vite hvorfor. Nå veier jeg 55 kg. (Er 1.70 høy). Jeg skulle gjerne lagt litt på meg igjen ettersom at føler jeg har mistet mine «kvinnelige former». Jeg holder meg aktiv og går til treningssenter minst 2 ganger i uken. Hvor jeg trener styrke. Jeg har tatt blodprøver hos lege og det er ikke noe de finner som kan ha vært årsaken der. Nå i det siste har jeg også merket at jeg generelt spiser veldig lite når jeg først spiser. Jeg blir veldig fort mett, slik var det ikke tidligere heller. Alltid følt at jeg har spist nok mat frem til nå. Hvor jeg plutselig har fått lite plass til det. Jeg har veldig lyst til å få noe ut av styrketreningen, og jeg vil bli litt større. Er det mulig å plutselig helt ut av det blå å bare få høy forbrenning liksom? Skjønner ikke hva det kan være. Håper jeg kan få noen tips her..

SVAR

Besvart 02.01.2020 20:40:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
account_circle