Hopp til hovedinnholdet

Jeg har et anstrengt forhold til mat

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i et litt anstrengt forhold til mat og kropp, og begynner å bli sliten. Jeg trener eller går tur (eller begge deler) hver dag. Jeg regner over kalorier, og føler jeg alltid må ha kontroll og alt må være sunt . Det er også vanskelig å spise mat andre har laget, og også å spise foran andre. I går spiste jeg for eksempel to skjeer kesam med müsli, halv speltlompe med skinke og grønnsaker+litt mango, en halv øse lapskaus og et flatbrød og 1/3 rugrødskive og et halvt egg+grønnsaker etter en times joggetur. Jeg er ca 158 høy og veier nå rundt 51 kg, jeg har gått ned ca 5 kg den siste måneden. Vi har ikke vekt hjemme så jeg får ikke veid meg så ofte. Forrige uke skulle jeg hatt mensen, men det kom bare litt av noe som så ut som brunt utflod, regnes dette som mensen? Jeg går til psykolog, men jeg har ikke snakket med hun om dette. Jeg nevnte sist gang at det var noe jeg burde snakket med henne om. Men nå angrer jeg og vil ikke. Hvordan er eventuell behandling hos kommunepsykolog?

SVAR

Besvart 21.04.2020 16:26:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle