Hopp til hovedinnholdet

Er jeg overvektig? Har lest det på ulike nettsider.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på om jeg er overvektig? Jeg veier 63 kg og er 153 cm høy, har lest på ulike sider at jeg er overvektig å har prøvd å gå ned i vekt men ikke lyktes. Jeg har en tendens til å spise sunt og variert men så har jeg dager der jeg sprekker skikkelig. Har du none tips til hvordan jeg kan gå ned i vekt å stoppe med disse vanene?

SVAR

Besvart 09.07.2020 12:25:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle