Hopp til hovedinnholdet

Hva slags øvelser må jeg gjøre for å gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hvis jeg for eksempel spiser masse mat med veldig lite kalorier som for eksempel grove knekkebrød med tomater og litt salt, og også spiser jeg masse grønnsaker når jeg blir sulten, og vanlig sund mat. Ja, jeg vet at det trenger variert mat men jeg liker å spise grønnsaker isteden for kjøtt. Men er det dårlig kost holde og hvis jeg trener i tillegg, kan jeg gå ned i vekt da, jeg er 161 cm høy og veier 167,6 kg. Hva slags øvelser må jeg gjøre for å gå ned i vekt?

SVAR

Besvart 09.07.2020 20:49:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for mye– hva skal jeg gjøre?

Mange ungdommer tror at de er overvektige uten at de er det, mens andre tror de har en normal vekt, men veier enten for lite eller for mye.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle