Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har en bmi på 25,9 (litt overvektig) og har derfor ønsket å miste noen kilo for bli normalvektig. Jeg har derfor de tre siste ukene spist begrensa med kalorier i tillegg til at jeg har vert mer aktiv. Jeg har nå et kaloriinntak på under 600 kalorier per dag - ikke fordi jeg spiser veldig lite men fordi jeg spiser veldig sunt. Spiser for det meste bare grønnsaker, frukt, magre skinkeprodukter og sunne knekkebrød i tillegg til at jeg bare drikker vatn. Men vekta rykker ikke i det hele tatt. Hver dag når jeg går på vekta viser den nøyaktige samme vekta, selv om jeg i teorien skulle ha gått ned i vekt. Det er veldig frustrerendes og tar vekk veldig mye av motivasjonen. Hva gjør jeg gale?

SVAR

Besvart 11.10.2020 11:17:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle