Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å gå ned i vekt? Får ikke lov å trene nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å gå ned i vekt. Jeg er 172 cm høy og veier 74kg. Jeg var godt i gang med sunt kosthold og trening men på grunn av både hofteleddsdysplasi og en veldig betent tå får jeg ikke ha noe aktivitet fremover. Jeg syns dette er veldig dumt da jeg faktisk hadde motivasjon og var i kontakt med fysio og hele pakken (tåen ødelagte for treningen jeg holdt på med nå, holdt på med annen trening tidligere som jeg måtte stoppe med pga hoftene men nå får jeg ikke gjort noe). Jeg spiser noen Lunde sunt i ukedagene men i helgen pga familien rundt meg spiser jeg masse usunt og drikker mye brus. Jeg spiser også ofte mer enn jeg trenger om vi feks har god middag og jeg syns det er veldig vanskelig å stoppe. Jeg føler meg ukomfortabel i min egen kropp ettersom jeg har gått opp i vekt i det siste og jeg klarer ikke å føle meg fin og prøver nesten å dekke til kroppen i alle sammenhenger. Jeg tenkte også på å sykle men legen er veldig streng på at jeg ikke får gjøre noe.

SVAR

Besvart 17.10.2020 08:49:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Slik blir du kvitt søtsuget

Har du ofte lyst på noe søtt? Får du mer lyst på noe søtt utover dagen? Her får du tips til hvordan du kan kvitte deg med søtsuget.

 

Les mer
account_circle