Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er jeg tynn og blodårene mine vises?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 15 snart 16 om et par dager. Jeg veier 51 kg og er 1,68cm høy. Jeg ser veldig tynn ut. Altså VELDIG tynn ut at blodårene mine viser veldig. (Vet ikke om det har noe med at jeg er tynn å gjør, og hvis ikke, kunne du kanskje forklart meg hvorfor blodårene mine vises så mye på hele armen min). Uansett, et år siden begynte jeg å trene styrke på EVO treningssenter. Jeg klarte å komme meg 3 kilo opp, jeg drakk mye vann og. Så sluttet jeg etter et halvt år og nå har jeg gått ned tilbake til den gamle vekten min. Jeg pleier å droppe frokost om morgenen, men kjøper alltid lunsj i kantina. Det kan variere veldig på hva jeg kjøper, men vanligste jeg kjøper er et halvt rundstykke med ost, skinke og paprika som pålegg, og noen ganger frukt. Og sjeldent ganger litago, donuts og andre junk mat når de er tilgjenlige i kantina for de er ikke alltid der. Så spise eg middag og noen ganger dropper jeg kvelds fordi jeg pleier alltid å gå på trening i friidrett sent på natten. Hva gjør jeg galt?

SVAR

Besvart 18.12.2020 07:17:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer hvis du hopper over frokosten

Kroppen din trenger frokost! Les hvorfor her.

 

Les mer
account_circle