Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned i fettprosent? Ønsker å bli en bedre fotballspiller!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år, og jeg satser på fotball. Jeg trener ofte, ca 8 ganger i uka. Noen uker mer. Jeg spiser også sunt og spiser sjeldent godteri. Jeg trenger å gå ned i vekt for å bli raskere og føle meg bedre. Jeg er 1.70 og veier 69 kilo. Jeg har en del muskler, og muskler er tyngere enn fett, men allikevel har jeg ganske høy fettprosent tror jeg. Rettere sagt trenger jeg å gå ned i fettprosent. Jeg ønsker dette veldig. Problemet er at jeg vet ikke hva mer jeg skal gjøre. Jeg trener ganske mye og spiser sunt, så hva gjør jeg feil? Jeg trenger noen tips og kanskje det er noe annet jeg spiser som er usunt? Værsåsnill og hjelp meg, jeg føler meg tjukk og jeg trenger å bli en bedre fotballspiller. Jeg vet helt sikkert at om jeg går ned i fettprosent, så vil jeg bli bedre. Og føle meg bedre! Som også er veldig viktig. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 04.01.2021 16:58:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle