Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å gå ned i vekt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

JEG TRENGER HJELP! Er 1,74m og veier nå 84,2 man ser ikke at jeg er stor siden jeg er høy men underslående er det fett på bagen og diverse jeg vil bli fit, sunn og tynn til sommeren siden vi er i januar men godteri sjokolade jeg klarer ikke å motstå. Jeg prøver men jeg føler jeg feiler kan dere hjelpe meg råd til trening dietter som kan hjelpe meg til å gå med i vekt! Og bli pen og slank.! Vær så snill jeg vil bli fantastisk og tynn stram kropp

SVAR

Besvart 15.01.2021 13:19:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for mye – hva skal jeg gjøre?

Det kan ta tid å gå ned i vekt. Det viktigste er å ta alle de små stegene mot en sunnere livsstil. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle