Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente,13, sliter med dårlig selvtillit, spiseproblematikk og selvskading

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 13 år, som sliter med selvtilliten. Jeg får ofte høre at jeg er feit, som oftest av gutter. Det sårer meg veldig, og ender hver gang med at jeg gråter og kutter meg. For snart ett år siden sluttet jeg og spise, og raste ned i vekt, og etter noen samtaler med helsesøster fikk jeg beskjed om at jeg hadde spiseforstyrrelser (Ikke i så høy grad da..) Det ble jeg faktisk litt glad for å høre, for da trodde jeg at jeg kom til å bli tynn.. Men etter noen måneder spiste jeg normalt igjen og jeg tror jeg har lagt på meg. Jeg tenker hver dag at jeg må slanke meg, men klarer ikke. Er jeg overvektig hvis jeg er 168 cm høy og veier 59.8 kilo? Hvordan kan jeg få bedre selvtillit?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer