Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å bli tynnere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg heter Katarina. Jeg er 12 år, i høyden er jeg 160 cm, til helsesøstra målte jeg vekt å høyde... jeg veier 68 kg og er 160 i høyden. Jeg har det slitsomt i gym og prøver å trene så mye jeg klarer, jeg synest at jeg er veldig overvektig og kjukk , jeg spiser normalt, har lett i hele kveld etter noe som kan hjelpe også... så kom jeg hit :-) så jeg lurer på om dette er virkelig illle? hva kan JEG gjøre for å bli lettere og tynn? jeg synest det er litt ekkelt å tenke på når ONKELEN MIN VEIER 50 KG... Jeg blir mobbet :'( men det er ikke ofte.. en gang sto 2 gutter og sa '' åj herregud sje på dem skvære leggen te katarina da... fy fae* ho e fait ass'' og jeg ligger å tenker på det hver kveld :'( jeg gråter meg i søvn pgs vekta mi, jeg har ei besteveninne, og når jeg fortalte dette til henne, sa hun '' det går bra :-) jeg bryr meg da ikke om vekta di jeg, jeg veier nesten 50 uansett'' og hun er en av de snilleste jeg kjenner <3 hva kan jeg kjøre for å bli tynnere?

SVAR

Besvart 29.01.2014 11:26:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
account_circle