Hopp til hovedinnholdet

Lillebroren min blir mobbet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som går i 8. Klasse nå, lillebroren min blir mobbet på den skolen han går på nå. Jeg liker ikke dette, jeg liker ikke at han kommer hjem gråtende med smerter etter å ha blitt slått eller sparket av noen. Men han har en helt spesiell venn som hjelper han. Men når det kommer til at han blir slått eller noe. Så er ikke vennen hans like tøff. Lillebroren min har prøvd å si ifra til voksne på skolen hans. Men det hjelper ikke, jeg hat bare lyst til å ta saken i mine egne hender.. Men det er ikke så enkelt. Han ble mobbet litt før, men det var før jeg sluttet på den skolen, og da visste jeg ingenting om dette her. Men etterhvert når jeg begynte på ungdomskolen, så har jeg begynt å merke mer av at han har det vondt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det her, så jeg håper på hjelp av dere. Både for min egen skyld og lillebroren min sin skyld, han går bare i 4. Klasse. Så jeg håper jeg får hjelp om hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 05.04.2014 12:06:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle