Hopp til hovedinnholdet

Biter negler fordi jeg har det tøft

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13. Jeg har blitt mobbet siden jeg gikk i 4.klasse, nå går jeg i 7, og begynner i 8.klasse etter sommerferien. Jeg har en kjempe god bestevenn, og vi henger alltid sammen. De fleste i trinnet kaller meg hore,lesbe,gatehoe,morrapuler, og svartedauden. Jeg har kuttet meg selv fordi jeg ikke tåler det. Livet mitt er så komplisert. Jeg ønsker meg nye venner, for de jeg har blir alltid uvennen med meg etter at jeg har sagt min mening. Jeg stoler absolutt ikke på noen. Jeg blir hatet på skolen og jeg VET at alle baksakker meg. Jeg mhar dårlig selvtillit og tror jeg har depresjon. Jeg er for det meste hjemme, og gråter helt uten grunn. Noen ganger gråter jeg helt til jeg sovner. Jeg spiser mye mer enn det vanlige. Jeg biter negler, og da føler jeg meg mer avslappet. De har blitt så små. Tips om hva jeg burde gjøre for å slutte å bite negler?

SVAR

Besvart 07.04.2014 21:09:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle