Hopp til hovedinnholdet

Har blitt mobbet, og nå får jeg sinneanfall. Hvor får jeg hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter mye med agresjonsannfall. Dette skyldes ikke min familie, men mobbing på skolen. Fra 5.-9.klasse har jeg blitt sett stygt på,kalla,sett krokfot på, dytta ned, banka og blitt sett på som verdiløs. En gutt i klassen gjorde dette.. fikk med seg mangen gutter på sitt lag. Jeg sa ifra til mine foreldre, de kontatet hans foreldre øyeblikkelig. det ble bare verre. Nå var jeg verdiløs og en sladrehank. Tanken på at jeg alltid hadde de etter meg gjorde meg paranoid,redd,sårbar. Jeg kjempet tilbake det jeg kunne fysisk. De er ikke etter meg lenger, med dette har virkelig påvirket måten jeg tar imot kritikk den dag i dag.Bare en slarvete komentar KAN få meg til å få et "anfall". Jeg kaller dette "anfall" for når det skjer, mister jeg fattningen. Alt jeg ser er de som vil gjøre meg vondt. Om noen forsøker å hjelpe meg ved å dra meg vekk, får de et slag. Dette husker jeg skjeldent etterpå at jeg har gjort. jeg får blackout. jeg har endt opp med å skade mine nærmeste. hvor får jeg hjelp?

SVAR

Besvart 16.01.2015 09:11:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle