Hopp til hovedinnholdet

Hun har det ikke bra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente med små sosiale problemer. Og det har skapt mange problemer for meg, som det at jeg ikke har venner lenger som støtter meg eller er der for meg, er bare ei som bryr seg men hun bor langt bort fra meg. Det har hendt flere ganger at jeg nesten har sagt hade til alt å for alltid. Jeg har slitt med disse tanken lenge pga skolen der jeg er den som er utafor å snakker lite har ingen venner. Og hjemme pga en familie med åtte unger og en mor som krangler ofte og hisser seg opp fort, en stefar som er en drittsekk mot mamma og mot alle i familien. Jeg har nettopp fått slengt i trynet av nå ekskjæresten min at jeg var for ung for han selv om jeg var noen få måneder yngre, og at jeg ikke var god nok. Dette gjorde at jeg nesten tok steget for langt. Så nå ber jeg dere om hjelp, bare PLIS hjelp meg nå.

SVAR

Besvart 29.01.2015 23:13:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle